Zpráva z online uvedení nové knihy

15.01.2021

Zabydlujeme se ve virtuálním prostoru. 19. prosince jsme představili veřejnosti novou knihu Online terapie - teorie a praxe, kterou vydal spolek Irene v edici Irene Press. Jedná se o překlad z anglického originálu a jeho autory jsou dlouholetí kolegové a přátelé Haim Weinberg a Arnon Rolnick. Haim Weinberg žije a pracuje v Izraeli, zatímco jeho kolega Arnon Rolnick dělá totéž v USA. Při této příležitosti se spolu s námi setkali online a měli z toho očividnou radost. Příjemnou atmosféru virtuálního setkání svým profesionálním a při tom velmi uvolněným projevem umocnila Denisa Schücková, která laskavě uvedení tlumočila.

Knihu, která je aktuální, vychází ze zkušenosti a je zároveň odborná i čtivá, mohou kromě terapeutů ocenit všichni, kdo byli nuceni vyměnit osobní kontakty za obrazovku.

Zájemci mohou knihu objednat na info@spolekirene.cz. Knihu si můžete vyzvednout každý pátek od 10 - 14 hodin na adrese Maiselova 15, v kavárně Informačního centra Židovského muzea v Praze (u p. Veselé) nebo Vám ji můžeme zaslat poštou. Cena publikace je 550 Kč (poštovné a balné 75 Kč). Platbu je třeba v obou případech (vyzvednutí osobně i zaslání poštou) poslat předem na č.ú.: 107-6468780257/0100, do zprávy pro příjemce uveďte Vaše jméno. Po zadání platby prosíme o informaci, že byla platba provedena.